Изкърпват улици в Златица

2018-06-21 15:12
 

В Златица започна изкърпването на част от уличната мрежа в града. Най-големите дупки по главните улици ще бъдат запълнени. Очаква се предвиденият бюджет да стигне за около 2000 квадратни метра асфалтово покритие.

Предвидено е да бъдат изкърпени дупките по улиците „Софийско шосе“, „Медет“, „Велко Болчев“, „Владислав Варненчик“, „Бенковски“ и „Оборище“. Общият бюджет за тази дейност е в размер на 50 хил. лева.

Кметът на община Златица Магдалена Иванова сподели за „Средногорие Медия“, че очаква да бъдат изкърпени дупките по всички предвидени улици в рамките общо на 2 хил. квадратни метра.

На последната проведена сесия на ОбС-Златица беше дадено съгласие за кандидатстване по проект, с който, ако бъде спечелен, ще бъдат изцяло реновирани няколко улици в града.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"