2019.08.22
четвъртък
08:33
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Китайска делегация пристига в Софийска област

Китайска делегация пристига в Софийска област

Правителствена делегация от провинция Джянси, Китайска народна република, водена от вицегубернатора г-жа Ву ще посети областния управител на Софийска област Илиан Тодоров с цел опознаване на областта и възможностите за сътрудничество между Софийска област и 46 милионната китайска провинция.

В китайската делегация са включени и единадесет представители на бизнеса, водени от г-н Ли – заместник-генерален директор на офиса на международните отношения.

В Софийска област ще пристигнат още ръководствата на държавна минна компания, на строителна компания, на хранителната компания, представители на университета Джянси, на професионален колеж и други.

Припомняме, че в края на миналата година Тодоров посети провинция Джянси по покана на губернатора ѝ Лиан Хонг, където подписа намерение за споразумение за сътрудничество в областта на инвестициите, търговията, селското стопанство, изграждането на основна инфраструктура, минно дело, горско стопанство, образование и култура.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-07 15:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"