Китайска община поиска сътрудничество с общини от областта

2019-05-14 17:06
 

Община Ингтан от китайската провинция Джянси поиска да подпише споразумение за сътрудничество с община от Софийска област в областта на културата и художественото изкуство и прояви. Областният  управител на Софийска област Илиан Тодоров препоръча на китайските партньори да сключат споразумение с община Копривщица, където е силно застъпено опазването на културното наследство, обичаите и традициите, а съборът на народното творчество е част от нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО.

Представители на община Ингтан ще пристигнат в Копривщица и една от целите на посещението им е организиране на изложба с фотографии от Ингтан. По време на визитата ще бъдат обсъдени възможностите за насърчаване на посещението на китайски туристи в Копривщица и презентиране на града.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"