Клъстер "Средногорие" проведе конференция

2019-06-10 16:24
 

Индустриален клъстер "Средногорие" организира и проведе конференция в София. Събитието беше с наименование „Индустрия, енергетика, климат 2019“ и се проведе на 6 юни в София. Партньори на форума бяха „Геотехмин“, „ЧЕЗ Трейд България“ и „Елаците мед“. Корпоративно присъствие имаше от „Асарел Медет“, „Титан Златна Панега Цимент“, „Готмар“, „Нова Трейд“ и „Победа“.  Институционални партньори бяха „Българска стопанска камара“, „Асоциация на индустриалния капитал в България“, „Българска асоциация на металургичната индустрия“ и „Българска Минно-Геоложка Камара“.

Официалното откриване на форума бе уважено от зам.-министъра в министерство на икономиката Лъчезар Борисов, председателя на КЕВР Иван Иванов, кметът на община Мирково Цветанка Йотина, Николай Минков, Изпълнителен директор на Индустриален клъстер Средногорие и други.

Участниците в конференцията дискутираха актуалните теми, касаещи - състоянието на електроенергийния пазар и позициите на отделните участници в него. Дискутирани бяха инфраструктура, климат и инвестиции, както и пазари, услуги и решения по различни дискусионни въпроси.

Конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ представи решения за успешно взаимодействие между отговорните в сектора институции и бизнеса при прехода към нисковъглеродна икономика.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"