2019.09.21
събота
03:55
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Клъстер "Средногорие" проведе конференция

Клъстер "Средногорие" проведе конференция

Индустриален клъстер "Средногорие" организира и проведе конференция в София. Събитието беше с наименование „Индустрия, енергетика, климат 2019“ и се проведе на 6 юни в София. Партньори на форума бяха „Геотехмин“, „ЧЕЗ Трейд България“ и „Елаците мед“. Корпоративно присъствие имаше от „Асарел Медет“, „Титан Златна Панега Цимент“, „Готмар“, „Нова Трейд“ и „Победа“.  Институционални партньори бяха „Българска стопанска камара“, „Асоциация на индустриалния капитал в България“, „Българска асоциация на металургичната индустрия“ и „Българска Минно-Геоложка Камара“.

Официалното откриване на форума бе уважено от зам.-министъра в министерство на икономиката Лъчезар Борисов, председателя на КЕВР Иван Иванов, кметът на община Мирково Цветанка Йотина, Николай Минков, Изпълнителен директор на Индустриален клъстер Средногорие и други.

Участниците в конференцията дискутираха актуалните теми, касаещи - състоянието на електроенергийния пазар и позициите на отделните участници в него. Дискутирани бяха инфраструктура, климат и инвестиции, както и пазари, услуги и решения по различни дискусионни въпроси.

Конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ представи решения за успешно взаимодействие между отговорните в сектора институции и бизнеса при прехода към нисковъглеродна икономика.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-10 16:24
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"