Кметът на Чавдар – една година от началото на мандата

2020-10-15 15:51
 

Вече една година отмина от новия мандат на местната власт. Екип на медията ни се срещна с новия кмет на община Чавдар Григор Даулов, за да направи равносметка на изминалата година от мандата му. Даулов заяви, че доста неща са се направили в селото, но винаги има какво още да се направи.

Григор Даулов – кмет на община Чавдар: „Наистина, една година от мандата мина. Мисля, че доста неща се направиха. Има още много, които да се направят. Никога не може да бъде направено всичко. Извършихме много други неща като инвестиции тази година, основно с финансиране по така наречената „Социална програма” на „Дънди Прешъс Металс Челопеч”. Знаете едно ново съоръжение изградихме в спортните ни атракции, което се радвам, че малко след като беше отворено, наистина го видях в пълно действие и много ни помогна, защото поемаше огромен брой деца – около 40 деца бяха. Преди две, три седмици имахме даже рекорди, няколко стотин човека бяха минали през спортната атракция за няколко часа, така че всички тези неща са смислени. Предпазния канал, който изградихме. Големите дъждове, които бяха преди няколко месеца показаха, че наистина е бил много смислен проект. Много неща в училището направихме като ремонти, в детската градина, също в момента изграждаме и площадка. Още една детска площадка изграждаме в другия край на селото. Всички тези неща са част от моята предизборна програма и до тук си я спазвам и я следвам. На „Света Петка” бяха отремонтирани неолитните жилища. В момента работим по развитието на тази експозиция. Надявам се до средата на другата година да бъде надградена, ще има много нови неща. Доста други неща има, но пак казвам, че винаги има какво да се прави. Основното, пак казвам са отпадъците. Това е много тежко предизвикателство за всички, ама много тежко и за всичките тук седем общини и за всички общини в България.”

Кметът на община Чавдар Григор Даулов заяви още, че фокусът е насочен към младите и ще продължава усилената му работа съвместно с администрацията за подобряване живота в общината и превръщането ѝ в още по-добро място за живеене.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Документален филм
 • 17:50 - Научно-популярен филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Документален филм
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"