Копривщенци изразиха съпричастност към Цвети Грамова

 

В Копривщица се проведе концерт-спектакъл в подкрепа на Цвети Грамова. Копривщенската общност изрази своята съпричастност към благотворителната кампания под надслов „Най-важното хоро – за живота на Цвети”. Общината, читалището и училището в града организираха благотворителния концерт за нея.

На сцената на читалището се изявиха  копривщенските самодейци, децата от училище „Л. Каравелов“ и ФА „Тракийска младост“ от гр. Пловдив.  Сумата в размер на 3015 лв.,  набрана от билетите и дарителската кутия, ще бъде предоставена за лечението на Цвети.

Дарителската акция продължава. Желаещите от града, които не са успели да направят дарение и имат желание, могат да оставят своите дарения в  кутиите поставени в  магазините в града.

 

Публикувана на: 2024-02-12
Добавена от: Елена Чумпова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"