2019.07.18
четвъртък
13:56
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
МБАЛ-Пирдоп е с увеличен месечен лимит

МБАЛ-Пирдоп е с увеличен месечен лимит

На 29 октомври беше подписано Допълнително споразумение между НЗОК, представлявана от Директора на РЗОК – София област и Изпълнителния Директор на МБАЛ – Пирдоп АД, съгласно което са дадени допълнителни стойности и обеми на дейностите за болнична медицинска помощ  и беше увеличен месечния лимит на лечебното заведение. Това съобщиха от болничното заведение в Пирдоп.

При  условията на утвърден бюджет на НЗОК за 2018 год. и приети Правила за прилагането му, за ръководството на МБАЛ - Пирдоп беше изключително трудно да постигне увеличаване на месечния лимит.

Увеличеният бюджет ще позволи болницата да изпълнява по-спокойно медицинската си дейност, да планира, хоспитализира и лекува пациентите си, когато имат нужда от медицинска помощ, съобразявайки се с месечния лимит и да не генерира допълнително загуби от изработена и незаплатена медицинска дейност.

От ръководството на болницата изказват благодарности на своите партньори и акционери в лицето на община Пирдоп, община Челопеч, община Чавдар, община Мирково, община Копривщица и на ръководствата на трите предприятия: „Аурубис България”, „Дънди Прешъс Металс Челопеч”, „Елаците-Мед” за активното съдействие.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-11-08 15:29
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"