2019.07.18
четвъртък
13:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Медицинският център в Челопеч има нов специалист

Медицинският център в Челопеч има нов специалист

Медицинският център в Челопеч има нов специалист. Жителите на селото вече могат да ползват услугите на хирурга д-р Стоян Сотиров. Община Челопеч продължава да привлича различни специалисти за медицинския си център и така осигурява за жителите на селото безплатни здравни услуги.

Медицинският център в Челопеч вече предлага кабинети по специалностите – детски болести, вътрешни болести, кардиолог, личен лекар, дентални услуги, клинична лаборатория и хирург.

Новият кабинет по хирургия в поликлиниката в Челопеч се обслужва от д-р Стоян Сотиров. Той предлага консултативни хирургични прегледи. Кабинетът разполага и с би-доплеров апарат, с който се извършва диагностика на съдови заболявания, много често свързани с диабет, сърдечно-съдови заболявания и други.

Услугите в кабинета по хирургия са безплатни за жителите на село Челопеч. От услугите му могат да се ползват и всички други желаещи пациенти – кабинетът работи по здравна каса, включително и за частни прегледи.

Кабинетът по хирургия работи по предварително направен график, който се публикува на официалния сайт на община Челопеч. Записване за преглед може да бъде направено и онлайн чрез платформата www.superdoc.bg.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-10 16:06
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"