Медодобивният завод отбеляза семеен празник

 

На 16 септември, в парк „Корминеш”, край село Челопеч, медодобивната компания в района - „Аурубис България”, отбеляза традиционния си семеен празник. Тази година той е по-специален, тъй като се навършват 65 години от построяването на завода.

Събитието бе уважено от ръководствата на съседни общини и кметства, председатели на общински съвети, общински съветници, компании-партньори на завода, представители на образователните, културните и спортни структури в района, и разбира се, от много служители на компанията със своите семейства. Всички те бяха поздравени с кратко слово от изпълнителния директор Тим Курт, който им пожела здраве и приятно изкарване на вечерта.

Като домакин, кметът Алекси Кесяков също отправи своите пожелания за здраве и успехи на фирмата.

Тази година за доброто настроение на всички се погрижиха водещите Богдана Трифонова и Симеон Колев, детско-юношески оркестър към Школа „Средногорци” Пирдоп, с ръководители Цветина Грамова и Десислава Василева, детски състав на фолклорен клуб „Средногорие” Златица, с ръководител Събина Делова, попзвездите Михаела Филева и Орлин Павлов и диджей Добрин Стойков. По традиция, първо се изви дълго и кръшно хоро, а в следващите часове, много от присъстващите пяха заедно с изпълнителите на сцената.

С атрактивни игри и затрудняващи въпроси се включи и популярният водещ на шоуто „Семейни войни” Цецо Иванов, като победителите получиха награди и грамоти.

За децата беше обособена специална зона за забавления с аниматори и рисунки на лице.

На входа имаше позиционирана и фото-стена, където всеки желаещ можеше да си направи снимка с различни аксесоари и да участва с нея в игра във фейсбук.

Гвоздеят на програмата бе светлинното шоу на летящите в небето дронове. Те изписваха името на компанията, обозначението на химичния елемент мед на латиница, както и оформиха различни фигури от производството и инициативите на медодобивния завод.

Празнуващите получиха поздравителни адреси от общини, компании-партньори и други.

 

Публикувана на: 2023-09-18
Добавена от: VA Operator
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 11:40 - Дневен информационен радиоблок, емисия 1
 • 13:40 - Дневен информационен радиоблок, емисия 2
 • 15:40 - Дневен информационен радиоблок, емисия 3
 • 17:00 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия 1
 • 18:50 - Телевизионен сериал
 • 19:40 - Информациона емисия 2
 • 19:50 - Телевизионен сериал
 • 20:40 - Информационна емисия 3
 • 20:50 - Телевизионен сериал
 • 21:40 - Информационна емисия 4
 • 21:50 - Научно-популярен филм
 • 22:30 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"