2019.08.22
четвъртък
07:28
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Местната лекоатлетка Елица Тодорова със злато от национално

Местната лекоатлетка Елица Тодорова със злато от национално

Местната лекоатлетка Елица Тодорова от „Средногорски атлет” – Пирдоп завоюва първо място при жените в дистанцията 3000 метра в зала и трето в дистанцията 1500 метра. Това стана на провелия се на 2 и 3 февруари в София Национален шампионат по лека атлетика за мъже и жени в зала.

Възпитаничката на Ваньо Масларски – Елица Тодорова успя да пребори конкуренцията от най-добрите състезателки в страната и стана първа на 3000 метра с време 10 минути и 13 секунди. На 1500 метра младата ни надежда в леката атлетика завоюва третото място с време 4 минути и 40 секунди.

В състезанието взе участие и Йоанна Захариева. Въпреки крехката си възраст тя се пребори със своите по-големи съпернички при момичетата във възрастовата група под 16 години. Младото попълнение в отбора Йоанна стана шеста с време 5 минути и 49 секунди.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-05 16:45
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"