Милчо Минков стана четвърти в състезание по бягане

 

На 15 ноември в с. Басарбово, община Русе се проведе любителското състезание по бягане и колоездене Basarbovo Trail Run&Bike. Състезанието събра повече от 150 бегачи и колоездачи от редица клубове от цялата страна.

В надпреварата взе участие и местният спортист Милчо Минков. Той премери сили в дисциплина 13км бягане във възрастовата категория 40+ при мъжете. Минков трябваше да измине трасето, което пресича два пъти р. Русенски Лом. От 17 участници в дисциплината Милчо завърши на призовото четвърто място с време 1 час, 2 минути и 7 стотни. В генералното класиране зае 17 място от 80 спортисти.

Освен медала за успешно завършване на състезанието, Милчо се похвали, че е намерил нови приятели. Амбицията му е да достигне първо място в състезание, затова се подготвя усилено.

На 5 декември му предстои участие в състезание в зала на писта в София на 3000 м бягане за ветерани при възраст 35+.

Публикувана на: 2020-11-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"