2019.02.22
петък
02:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Милиони играят в лотарията на НАП

Милиони играят в лотарията на НАП

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани за участие в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. във втория сезон на лотарията с касови бележки на НАП. Средно за шестте месеца от старта на лотарията един участник регистрира по около 200 касови бележки.

Лотарията набира популярност и в социалните мрежи. Там страницата на играта има над 4500 последователи.

Четвъртата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена на 16 април.

От приходната агенция напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-13 17:19
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"