2019.03.23
събота
16:20
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Насрочена е сесия на ОбС-Златица

Насрочена е сесия на ОбС-Златица

За утре, 17 април, е насрочено редовно заседание на ОбС-Златица. В предварителния дневен ред са включени 12 въпроса от местен характер.

Съветниците ще обсъдят актуализация на годишната програма за управление и разпореждане с имоти и вещи - общинска собственост, за 2018 г. Ще определят базисни месечни наемни цени на общински имоти, находящи се в урбанизираните територии на общината. Предвижда се да бъдат определени мери, пасища и ливади от Общинския поземлен фонд, както и да бъдат определени наименования  на улици от уличната мрежа на град Златица. Съветниците ще гласуват още план за защита при бедствия. По предложение на общински съветник ще бъде разгледан въпрос за именуването на улица в града.

ОбС-Златица ще обсъди и други въпроси. Сесията ще се проведе от 17:00 часа в малката зала на читалището.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-16 15:08
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"