2019.08.22
четвъртък
07:53
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областният управител се срещна с редица посланици

Областният управител се срещна с редица посланици

През последните дни областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се срещна с посланиците на Кралство Мароко, Индонезия, Финландия, Република Молдова, Словения и Кралство Дания.

На срещите беше обсъдена възможността за сътрудничество между регионите и сключване на меморандуми. Целта на евентуалните споразумения е за сътрудничесто в областта на икономиката, туризма, културата, спорта, развитието на бизнеса и други, както и за обмяна на добри практики. На срещите областният управител запозна своите гости с възможностите за инвестиции в областта.

Посланикът на Молдова сподели, че е впечатлен от Копривщица и възстановките на исторически събития, които се правят там. Той изрази желание администрацията на регион от Молдова да посети администрацията на Софийска област и да почерпи опит.

На срещите беше обсъден още обмен на студенти и ученици между учебни заведения от съответните държави.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-08 15:49
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"