Обсъждане за поставяне на паметна плоча не се състоя

 

На 13 март трябваше да се състои среща с гражданите на село Душанци по повод намерението на Станислав Готев да дари и постави паметна плоча на Васил Левски. На срещата се очакваше пред хората от Душанци Станислав Готев да разкаже за идеята си и да бъде обсъдено най-подходящото място за монтирането на паметната плоча.

За поставянето на паметна плоча на Васил Левски на територията на община Пирдоп има решение на ОбС-Пирдоп от края на месец януари тази година. За поставянето на плочата следва да има и обществено обсъждане, каквото не е проведено досега.

Станислав Готев заяви, че е притеснен от това, че намеренията му да дари и постави паметна плоча не се разглеждат сериозно и счита, че дори се осуетяват.

Срещата в село Душанци вчера не се състоя заради липсата на хора от селото. Присъстващите в пенсионерския клуб преди часа на започване на срещата се разотидоха и разговори или обсъждания не се състояха.

По думите на Станислав Готев, кметът на Душанци Валентин Петров му е съобщил, че обсъждането се отлагало за по-натам без да обясни причините за това.

 

Публикувана на: 2019-03-14
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"