2019.07.18
четвъртък
14:30
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Обсъждане за поставяне на паметна плоча не се състоя

Обсъждане за поставяне на паметна плоча не се състоя

На 13 март трябваше да се състои среща с гражданите на село Душанци по повод намерението на Станислав Готев да дари и постави паметна плоча на Васил Левски. На срещата се очакваше пред хората от Душанци Станислав Готев да разкаже за идеята си и да бъде обсъдено най-подходящото място за монтирането на паметната плоча.

За поставянето на паметна плоча на Васил Левски на територията на община Пирдоп има решение на ОбС-Пирдоп от края на месец януари тази година. За поставянето на плочата следва да има и обществено обсъждане, каквото не е проведено досега.

Станислав Готев заяви, че е притеснен от това, че намеренията му да дари и постави паметна плоча не се разглеждат сериозно и счита, че дори се осуетяват.

Срещата в село Душанци вчера не се състоя заради липсата на хора от селото. Присъстващите в пенсионерския клуб преди часа на започване на срещата се разотидоха и разговори или обсъждания не се състояха.

По думите на Станислав Готев, кметът на Душанци Валентин Петров му е съобщил, че обсъждането се отлагало за по-натам без да обясни причините за това.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-14 16:34
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"