Община Мирково ще получава средства по програмата „Българските добродетели“

 

Община Мирково и групата от четири дружества към „Геотехмин“ подписаха споразумение за реализация на социално значими проекти. Подкрепата за местното население ще се осъществява в рамките на благотворителната програма „Българските добродетели“.

Рамковото споразумение се подписа на 18 ноември на кратка церемония в община Мирково. Подписите си положиха официалните лица и на двете страни. По проектите за 2020 г., които се осъществяват в рамките на програма „Българските добродетели“, са осигурени средства от четирите дружества на групата за закупуване на сметосъбираща машина за нуждите на община Мирково. Други приоритетни проекти за тази година е подмяната на уличното осветление в село Бенковски и изготвянето на проект за рекултивация на сметището в село Смолско. Трите проекта са определени от общината като изключително важни за подобряване на качеството на живот на местното население.

Реализацията на проектите, включени в програма „Българските добродетели“, е част от политиката на Група „Геотехмин“, насочена към подобряване на качеството на живот на хората и устойчивото развитие на местните общности.

Рамковото споразумение за подкрепа на община Мирково е със срок 2020-2023 г. и през този период общината ще разчита на подкрепа по програмата „Българските добродетели“.

Публикувана на: 2020-11-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"