2019.08.22
четвъртък
07:45
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Златица отложи приемането на бюджета

ОбС-Златица отложи приемането на бюджета

Общинският съвет в Златица проведе извънредно заседание с дневен ред от 5 точки. Заседанието се състоя на 4 февруари в малката зала на читалището. Присъстваха всички общински съветници.

Най-важната точка в дневния ред беше за приемането на бюджета на общината за 2019 година. Кметът Магдалена Иванова изложи пред присъстващите основните параметри на новия бюджет като се оплака, че той е по-малък с около 300 хил.лева заради намалена държавна субсидия. Тя отчете още, че новият бюджет предвижда ръст в делегираните дейности по образование. Представени бяха цифри и дейности, които се предвиждат за изпълнение през новата година.

Председателят на ОбС-Златица Димитринка Савовска предложи приемането на бюджета да бъде отложено. Тя се мотивира, че очаква писмо от Министерство на финансите по зададен от нея въпрос. Общинските съветници приеха предложението й и отложиха приемането на новия бюджет.

ОбС-Златица прие годишната програма за управление и разпореждане с имоти и вещи – общинска собственост; даде съгласие за съвместно възлагане на процедура по ЗОП за обществен превоз и се съгласи за временно предоставяне на имот за ползване, който представлява мера/пасище в с.Петрич.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-05 16:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"