Организират благотворителен турнир за Цвети

 

Футболисти от Българска асоциация по мини футбол „Средногорие” организират благотворителен турнир.

Събитието ще се проведе в неделя 11 февруари на игрището за мини футбол в Пирдоп и е в подкрепа на Цветина Грамова. Инициативата е под надслов „Най-важното хоро – за живота на Цвети”. Средствата ще бъдат предоставени за лечението на ръководителката по народни танци Грамова.

В турнира ще вземат участие множество отбори на мъже и младежи от района, а жребият за срещите вече е изтеглен. Срещите ще бъдат с две полувремена по десен минути. Началото ще бъде поставено в 10:00 часа в неделя.

Припомняме, че ръководителката школа за танцови и музикални състави в цялото Средногорие Цветина Грамова се бори с коварно заболяване и за събирането на средства за нейното лечение се организират множество събития в целия район и извън него. Средства се събират още и чрез банкова сметка и поставени на много места кутии за дарения. Повече информация има в социалната мрежа.

 

Публикувана на: 2024-02-09
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"