От днес сцената в парк "Корминеш" в Челопеч е рок арена за Първия фестивал "Вълчата пътека". Домакин на събитието е община Челопеч в парньорство с бившия кмет на община Каварна Цонко Цонев, познат още като "кметъла", режисьора и избран евродепутат Андрей Слабаков и певеца Димитър Аргиров. Организаторите очакват фестивалът да се наложи като новия "Каварна рок фест", а Челопеч да се превърне в новата рок-столица на България.

Събитието беше открито от водещата - актрисата Ернестина Шинова. Тя отправи специални благодарности към кмета на община Челопеч Алекси Кесяков за чудесното домакинство на фестивала. Първи огласиха сцената момчетата от Krossfire, последвани от гръцката рок банда Silked&Stained, наричани още "Гръцките Rainbow". През двата фестивални дни публиката ще види още местните рокаджии от Abstraction, гръцката банда Wild Souls, българските групи Конкурент и Sakar, познатата румънска банда Scarlet Aura, немците от AXXIS, датската група Pretty Maids, британските блекметъли Cradle of Filth и други.

Фестивалът продължава два дни. На място от община Челопеч са се погрижили за безплатен паркинг за автомобили и мотори, осигуряване на места за паркиране на каравани и кемпери, място за безплатен палатков лагер и транспорт между фестивала и жп.гарата в гр.Златица.

Ако "Вълчата пътека" се наложи като добър рок-фестивал, Челопеч бързо ще се превърне в новата рок-столица на страната.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"