2019.08.22
четвъртък
07:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Челопеч е домакин по проект

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Челопеч е домакин по проект

Днес ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” - село Челопеч посрещна гости от четири държави. Визитата на учители и ученици от Португалия, Турция, Румъния и Гърция се осъществява по проект. Гостите бяха посрещнати в двора на училището, където имаха възможността да видят кукерски костюми и кукерски игри представени от възпитаници на учебното заведение. В сградата на училището делегацията беше посрещната по стара българска традиция със стрък здравец и питка с мед и шарена сол. Гостите бяха официално приветствани от директора на учебното заведение Весислава Панджерова. Целта на проекта е създаване на нов работещ модел за намаляване отсъствията в училище по неуважителни причини и отпадането на ученици от училище. Учениците бяха подготвили разнообразна програма за своите гости. Те разиграха сценка, пяха автентични песни от Средногорието и като завършек на поздравителната програма заедно изиграха право българско хоро. В учителската стая на присъстващите беше презентирана дейността и успехите на учебното заведение. Посетителите имаха възможността подробно да се запознаят с материалната база на училището. Визитата ще продължи до края на работната седмица. Гостите ще посетят Пловдив, Панагюрище, „Дънди Прешъс Метал Челопеч”, ще имат  и арт работилници.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-19 17:17
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"