2019.07.18
четвъртък
14:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Пирдоп ще бъде без вода за 1 ден

Пирдоп ще бъде без вода за 1 ден

Официалният сайт на община Пирдоп съобщава, че заради планиран ремонт на резервоарите, утре – 7 ноември (сряда) ще бъде спряно водоподаването за гр.Пирдоп между 8:00 и 14:00 часа.

От „Водоснабдяване и канализация“ клон Пирдоп съобщиха за „Средногорие Медия“, че прекъсването на водоподаването се налага заради монтаж на водомер при захранващата тръба. Това се извършва по предписание от „Басейнова дирекция“.

Препоръчително е домакинствата да заредят някакви минимални количества запаси от вода за покриване на битовите си нужди по време на спирането на водата. Прекъсването на водоподаването се очаква да бъде в продължение на 6 часа, но е възможно водата да бъде пусната по-рано или по-късно от планирания час.

От „Водоснабдяване и канализация“ в Пирдоп се извиняват за причиненото неудобство.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-11-06 16:38
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"