2019.08.22
четвъртък
07:37
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Пирдопчанка с признание за научна дейност

Пирдопчанка с признание за научна дейност

Официалният сайт на община Пирдоп съобщава с гордост за постиженията на Светлана Дичева от Пирдоп. В сайта на общината е цитирана статия на вестник „24 часа“, в която се разказва за родената в Пирдоп Светлана, която е получила международно признание за научната си дейност.

34-годишната пирдопчанка Светлана Дичева живее в Париж вече 10 години. Започва кариерата си като преподавател в три френски университета, а днес разработва прототипи на напълно автоматизирани безпилотни автомобили. Целта на работата ѝ е да осигури сигурност на автомобилния транспорт и да намали драстично катастрофите по пътя.

Пълният текст на интервюто и статията може да бъде прочетен във вестник „24 часа“ или на сайта на вестника - https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7228533

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-08 16:26
Източник: www.24chasa.bg
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"