26- годишен е задържан за кражба на кабели след бързи действия на пирдопските полицаи. Съобщават от областната дирекция на МВР.

Около 1.40 часа на 20 април в РУ- Пирдоп постъпил сигнал от охранителна фирма за отворена шахта в местността „Бакаджик“. Изпратените на място полицейски служители установили две отворени шахти на подземна кабелна мрежа и срязани два многожилни кабелни снопа. След незабавни оперативно- издирвателни действия е задържан извършителят на престъплението- 26-годишен пирдопчанин. По случая е образувано досъдебно производство.

Междувременно и друг извършител на кражба е бил разкрит от криминалистите за броени часове. След като на 19 април в РУ- Пирдоп била заявена кражба на 15 листа поцинкована покривна ламарина и 12 пакета стиропор, служителите на реда провели бързи оперативни действия и разкрили, че автор на престъпното посегателство е 20- годишен от Пирдоп. Извършителят предал доброволно отнетите от него чужди вещи. Материалите по случая са докладвани в районната прокуратура с мнение за прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.

 

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"