2019.03.21
четвъртък
00:01
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои сесия на ОбС Пирдоп

Предстои сесия на ОбС Пирдоп

На 24-ти април е насрочено провеждането на заседание на ОбС Пирдоп. Съветниците ще разискват множество въпроси от местен характер. Предварителният дневен ред е съставен от 10 точки. Една от темите, която ще бъде засегната от съветниците е състоянието на престъпността и дейността на полицейските служители в района. Ще бъде представен отчета за дейността на двете читалища на територията на общината. Ще бъде предложен за приемане План за защита при бедствия на община Пирдоп. Ще бъде отчетена дейността и на Медицински център I за миналата година. Ще бъде разгледан въпроса за намаляване на емисиите от фини прахови частици и фуправление на качеството на атмосферния въздух. На вниманието на съветниците ще бъде предложено преименуване на площад “Свобода“ с.Душанци в площад „Тодор Душанцалията“.

ОбС Пирдоп ще разгледа и други въпроси.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2014-04-23 17:12
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"