2019.06.24
понеделник
20:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои сесия на ОбС-Златица

Предстои сесия на ОбС-Златица

За 15 януари е насрочено редовно заседание на общински съвет Златица. В предварителния дневен ред са включени шест въпроса от местен характер.

Съветниците на Златица ще вземат решение за удостояването на Тодор Чомпалов със званието „Почетен гражданин на Община Златица”. Ще бъде разгледан отчет за изпълнението на решенията на съвета и неговите комисии за втората половина на миналата година. Съветниците ще се запознаят с отчет за състоянието на годишната програма за управление и разпореждане с имоти и вещи общинска собственост и с искова молба от ПК ”Златица-91” срещу община Златица за изплащане на наеми, лихви и неустойки по договор за наем.

Съветниците ще дискутират и други въпроси. Заседанието е обявено от 17:00 часа в малката зала на читалището.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-10 16:32
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"