2019.03.23
събота
16:32
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Проекти на СУ Пирдоп на олимпиада по ИТ

Проекти на СУ Пирдоп на олимпиада по ИТ

Три проекта на ученици от СУ „Саво Савов“ отиват на Националната олимпиада по Информационни технологии 2018. Това стана ясно, след като на 8 април бяха публикувани списъците на допуснатите проекти за олимпиадата.

За поредна година СУ „Саво Савов“ традиционно е сред най-добрите в страната и единствено от Софийска област, което ще защитава проекти на национално ниво по информационни технологии в 16-ото му издание тази година.

Габриела Богданова от 11 клас и Валя Желязкова от 10 клас ще защитават своя проект в категория „Мултимедийни приложения”. Радина Христозова и Айлин Али от 12 клас ще защитават проект в същата категория. Мадлен Петрова от 5 клас ще защитава своя проект „Аз съм българче“ в категория „Мултимедия”. Научни ръководители на класираните проекти са Донка Чардакова и Ивелина Ангелова – учители по ИТ в гимназиалното училище.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-11 16:34
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"