Проф.дтн инж. Цоло Вутов с високо признание

2019-05-15 16:52
 

Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе избран за Почетен председател на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия (НТС по МДГМ) на Общото събрание на съюза за изключителния му принос като ръководител, учен, индустриалец, дарител и общественик. Това е високо признание на научно-техническата общност за големите му заслуги от 2000 г. досега за утвърждаването на Научно-техническия съюз като организация, успешно обединяваща целите на образованието, науката и бизнеса.

На 10 май проф. дтн инж. Цоло Вутов бе награден и със златен медал „Добри Желязков – Фабрикаджията“ на Федерацията на научно-техническите съюзи в България (ФНТС), на която е Почетен член.

Сред наградените на Общото събрание от региона на Средногорието са и инж. Драгомир Драганов и инж. Добри Цветков от „Елаците-Мед”, както и д-р инж. Илия Гърков от „Дънди Прешъс Металс”, които получиха грамоти за принос в изграждането на минерално-суровинната база на България и за активна съюзна дейност. Инж. Стойко Пеев и д-р инж. Николай Георгиев от „Дънди Прешъс Металс Челопеч” получиха званието „Заслужил миньор на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия “.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"