2019.06.24
понеделник
21:21
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ръководството на ОДМВР разговаря с кметовете от района

Ръководството на ОДМВР разговаря с кметовете от района

В рамките на посещението на ръководството на Областна дирекция на МВР-София в Пирдоп се състоя работна среща с кметовете от седемте общини в района. След брифинга за медиите, за който вече ви съобщихме, старши комисар Спасов – директор на областната дирекция и кметовете от района дискутираха актуални въпроси от местен характер.

Във връзка с няколкото пътни инцидента, причинени от безстопанствени животни на пътя, на срещата специално беше поканен представител на Българската агенция по безопасност на храните, който разясни законовите разпоредби за отглеждането на животни, както и санкциите при неспазването им. Директорът на областната дирекция призова кметовете да проведат активна разяснителна кампания със стопаните на животни и да ги приканят да поемат адекватна грижа за тях. Спасов беше категоричен, че планираните действия няма да бъдат в ущърб на съвестните животновъди, но спрямо всички онези, които не изпълнят задълженията си, ще бъдат приложени предвидените в закона санкции. Кметовете подкрепиха идеята и се ангажираха да разговарят със стопаните.

Другите дискутирани теми бяха ефективността на изграденото видеонаблюдение, съвместни мерки за противодействие на незаконното добиване на дървесина, както и такива за осигуряване на безопасността на движението.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-07 16:23
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"