Ретро ралли премина през Копривщица и района

2019-06-11 15:53
 

Жителите и гостите на Копривщица се насладиха на великолепните ретро автомобили паркирали на площад „20 април“, които са  участници в Петото международно ретро рали България 2019. Международното  Ретро рали България е състезание от регулярен тип с обща дължина над 406 км, с 9 специални изпитания за точност, 33 специални контроли и 8 регулярни теста с обща дължина около 100 км.

Официалният старт на състезанието беше даден в София на площад „Свети Александър Невски“, а церемонията по награждаването беше в гр. Костинброд. Преди да пристигнат в Копривщица ретро автомобилите преминаха и през Мирково. В ралито взеха участие автомобили с водачи от България, Гърция, Румъния, Франция, англичани живеещи в България и др. Докато водачите отдъхваха и се наслаждаваха на града-музей, жителите и гостите на града не пропуснаха да си направят снимки за спомен с отлично поддържаните класически автомобили.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"