2019.07.18
четвъртък
13:56
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
"Ротари” и „Инер Уийл” са с нови президенти

"Ротари” и „Инер Уийл” са с нови президенти

"Ротари" клуб Пирдоп и "Инер Уийл" клуб Пирдоп са с нови президенти. Това се случи на специална церемония през изминалия уикенд състояла се в град Трявна. На специалното събитие бяха предадени огърлиците на двата клуба на новите президенти. Пастпрезидентите Любов Станулова и Петър Чобанов, направиха отчет за отминалата година.  Снежана Янева и Андрей Симов са новите президенти на двата клуба. Те приеха предизвикателството да ръководят клубовете в следващия мандат 2019/2020 година. С посланията "Ротари свързва света" и "Заедно можем", новите президенти ще работят за доброто на общността и укрепване на приятелството.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-07-08 15:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"