2019.05.21
вторник
02:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
С шествие отбелязаха 24 май в Златица

С шествие отбелязаха 24 май в Златица

На 24 май в Златица се състоя шествие на възпитаниците на ДГ „Слънце”, ДГ „Вяра, Надежда, Любов”, СУ „Св. П. Хилендарски” и АТПГ - Златица. То бе организирано от ОбА – Златица, по случай Деня на българската писменост и култура.

Под звуците на Марчинг бенда шествието от ученици, преподаватели, родители и гости спря пред читалище „Хр. Смирненски”, където се състоя кратка програма. Музикантите от бенда изпълниха няколко произведения от своя репертоар. В програмата с рецитал се включиха и третокласниците, а възпитаниците на АТПГ разказаха за силата на буквите. Децата от двете детски градини изпълниха няколко танца. Програмата завърши с изпълнение от ансамбъл „Средногорие”.

Поздравление по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост произнесе кметът на община Златица Магдалена Иванова.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-28 18:25
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"