2019.07.18
четвъртък
13:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Самодейци от Копривщица поздравиха за Деня на народните будители

Самодейци от Копривщица поздравиха за Деня на народните будители

На 1 ноември, в Деня на народните будители, читалище „Хаджи Ненчо Палавеев“ поздрави копривщенската общественост с тържествен концерт. Концертът беше изнесен от самодейните състави към читалището.

Празникът беше открит от Пенка Кунчева - председател на читалищното настоятелство. Поздрав към присъстващите отправи и Георги Доросиев - председател на Комисията по образование, култура, спорт и религия към общинския съвет. Светлана Мухова представи кратък филм за Йоаким Груев и Христо Данов, учители и книжовници, оставили трайна диря, като будители и просветители в Копривщица.  Съставите „Копривщенски бисери„ и „Под липите“, танцовите клубове „Копривщенски Богородички“ и „Усмивки“ изпълниха залата с музика и ритъм. Копривщенската общественост бурно аплодира гостуващия детски танцов състав „Усмивки“ от град Стрелча.  Въпреки наситения с инициативи ден, тържествената концертна програма   беше уважена от кмета Генчо Герданов  и свещеник Богомил Читалов.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-11-05 16:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"