Ще залавят бездомни кучета в Пирдоп

 

По време на проведена сесия на ОбС-Пирдоп, на 26 ноември, заместник кметът Мария Шентова обяви, че през тази седмица се очаква в общината да бъдат предприети действия по залавяне на бездомни кучета, тяхното кастриране, обезпаразитяване и чипиране. Това ще бъде извършено от специализирана фирма в рамките на договорни отношения с община Пирдоп.

На сесията съветниците приеха план-програмите за дейността на читалищата „Напредък” в Пирдоп и „Светлина” в Душанци за 2021 година. На заседанието беше направено допълнение в правилника за дейността и организацията на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация. На сесията беше изменено предишно решение и беше разрешено увеличение на количеството за водовземане от повърхностен воден обект.

Бяха дискутирани и други въпроси.

Публикувана на: 2020-11-30
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"