2019.09.21
събота
04:39
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Стоянка Мутафова гостува в Копривщица

Стоянка Мутафова гостува в Копривщица

Известната театрална актриса Стоянка Мутафова гостува в Копривщица. Заедно със своята дъщеря Мария Грубешлиева тя се срещна с многобройните си фенове, за да представи книгата „Добър вечер, столетие мое”.

Биографичната книга за Мутафова е дело на Мария Грубешлиева – Муки. Изданието се състои от три части - в първата за себе си разказва самата Мутафова, във втората думата взема Муки, а третата съдържа интервюта с колеги актьори, които си партнират с комедийната прима на сцената или пред камерата в театралните и екранните й изяви от последните години.

В Копривщица театралната прима беше посрещната с гайди и бурни аплодисменти. Авторът на книгата и самата Стоянка представиха биографичното издание и дълго отговаряха на въпроси от публиката. Мутафова беше обсипана с въпроси около нейния личен и професионален път, на които тя отговори с присъщата ѝ шеговитост и артистизъм. Актрисата разказа истории около работата си с известни имена като Калоянчев, Парцалев, Коканова и други. Присъстващите сякаш бяха на представление и се забавляваха искрено. Директорът на Дирекция на музеите Кунка Неделева поздрави своите гости и поднесе специален подарък – снимка от филма „Грамада”, сниман в Копривщица, на която фигурира Стоянка Мутафова - едва 13-годишна. Стоянка Мутафова благодари за топлото посрещане и сподели любовта си към Копривщица и спомените си от детските години, свързани с градчето. Цветя и почетен плакет театралната прима получи и от името на община Копривщица.

В края на събитието всички имаха възможността да се снимат за спомен със своята любимка и да си закупят екземпляр от книгата с автограф.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-09-10 16:31
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"