СУ-Златица посрещна гости по проект

2019-05-14 17:09
 

На 13 май в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Златица посрещнаха участниците във визита по проект „Вълната никога не идва сама“ от програма Еразъм +.

 Основната цел на проекта е да се повиши интересът на учениците към научни проблеми в областта на природните науки. Координатор на проекта е Италия, а партньори, освен България, са Румъния, Испания и Латвия.

Гостите бяха посрещнати от всички ученици на училището. Специален поздрав отправиха Александра Бачева и Гергана Стоянова с песента „Приятели“.

На организираната пресконференция ученици от 10 клас презентираха основните дейности по проекта. Уроците, практическите  занятия и културният обмен  от визитата в Златица са посветени на светлината. Аделина Павлова – временно изпълняващ длъжността директор поздрави участниците и им пожела успешна седмица, много положителни емоции и много нови приятелства.

Гостите споделиха своето удовлетворение от възможността да участват в проекта.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"