Търсят се разследващи полицаи

 

Областна дирекция на МВР обяви конкурс за свободни места за разследващи полицаи за част от полицейските управления на територията на Софийска област. Обявени са общо 8 свободни работни места за младши и старши разследващи полицаи в 8 районни управления на МВР.

Сред полицейските управления, в които се търсят служители е и РУП в Пирдоп. За пирдопското управление е необходим 1 разследващ полицай.

Кандидатите трябва да са дееспособни физически лица с българско гражданство, да не са осъждани или привлечени като обвиняеми. За заемане на длъжността е необходимо висше образование. Конкурсната процедура ще премине през няколко етапа на тестове.

Всички подробности за необходимите документи може да намерите в линка тук:

Публикувана на: 2020-11-20
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"