Ученици от ПГМЕ с награди в състезание

 

На 6  ноември ученици от Професиална гимназия по механоелектротехника се включиха в Национално онлайн състезание по счетоводство, съобщиха от учебното заведение.

В състезанието взеха участие Гергана Филипова, Ана-Мария Шушулова, Владислава Тимева и  Зорница Цвяткова от  дванадесети клас. Всички те се справиха отлично и получиха сертификати, които им дават право да бъдат приети по първа желана специалност  в Стопанска академия ,,Димитър А. Ценов“- Свищов.

 Преподавателят Снежана Найденова също получи сертификат като ръководител на участниците в състезанието.

Днес беше проведен един по-различен учебен час. Ученици от 11 клас със специалност „Икономическа информатика“ с участието на главния счетоводител и касиер-домекина на учебното заведение изчислиха работна заплата, запознаха се с нормативните изисквания и документи при сключване, прекратяване  или промяна на трудово правоотношение. Така учениците влязоха в практиката на реална работна среда.

Публикувана на: 2020-11-20
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"