2019.03.23
събота
16:20
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ученици от СУ Златица се срещнаха с журналист

Ученици от СУ Златица се срещнаха с журналист

На 28 май в СУ „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Златица, се проведе среща с журналиста Росен Цветков. Инициативата е част от конкурса „Журналисти в училище”, организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи” и Фонд „Валя Крушкина”, в който училището бе отличено за трета поредна година.

На срещата учениците имаха възможност да разберат повече за опасността от фалшивите новини, какви качества се изискват, за да бъдеш добър журналист, неща „от кухнята” на разследващата журналистка. Росен Цветков разказа за своите най-вълнуващи репортажи, за предизвикателствата, пред които е изправен добрият журналист и за важността младите хора да имат добра медийна грамотност.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-31 15:28
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"