2019.03.23
събота
17:40
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ученици от Златица показаха презентационни умения

Ученици от Златица показаха презентационни умения

На 4 юни в малката зала на читалище „Христо Смирненски“ в Златица се проведе финалното събитие на обучението по презентационни умения за ученици в гимназиален етап на СУ „Св. Паисий Хилендарски“. Проектът е част от програмата за партньорство на община Златица с „Аурубис България”, а ментор на гимназистите е Михаил Стефанов – обучител по презентиране. Под негово ръководство над седемдесет гимназисти усвоиха умения за анализ на аудиторията, избор на тема, поставяне на цел, генериране на идеи и структура на презентацията, разказване на истории и техники на публично говорене.  Пред  присъстващите осем момичета и момчета показаха, че се вълнуват от важни, обществено значими теми и не се страхуват да изказват публично своята позиция по тях.

Директорът на училището Нели Стефанова поздрави участниците в курса за техния напредък и благодари на ментора за положените усилия.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-05 18:36
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"