2019.07.18
четвъртък
14:56
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Улица в Златица е опасна за преминаване

Улица в Златица е опасна за преминаване

След сигнал до медията за лошото състояние на пътната настилка на ул.“Стара планина“ в гр.Златица, екипът на медията ни установи, че това е така. Пътната настилка по улицата, особено в началото й в южната част, е толкова зле, че преминаването е опасно. Огромни дупки и канали, изровени от дъждовете са осеяли пътното платно в продължение на стотици метри. Преминаването по улицата при обилен дъжд би било направо опасно за живота, защото има изровени участъци, в които дупките са с дълбочина 50-60 см. Всеки пешеходец, който попадне там, е напълно възможно сериозно да се нарани. Същото се отнася и за преминаващите превозни средства.

Къде на шега, къде сериозно, живущите от началните номера на улицата твърдят, че ще си купят лодки за да се придвижват. Те споделиха още, че улицата им е била асфалтирана преди повече от 45 години и от тогава до днес не е била ремонтирана основно.

Потърсихме мнението на кмета на община Златица по този сериозен проблем. Магдалена Иванова съобщи, че ул.“Стара планина“ е била предвидена в списък на улици за асфалтиране ако бъде спечелен проект. Това, обаче, още не е факт и кметът пое ангажимент да ремонтира улицата със средства на общината през следващата година.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-11-07 16:30
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"