2019.03.23
събота
17:18
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В АТПГ наградиха първенци в проект

В АТПГ наградиха първенци в проект

В АТПГ-Златица наградиха най-добре представилите се участници в училищен проект. Всички ученици от професионалното училище участваха в проекта „Точка за мен“. По време на учебната година те активно участваха в училищна система за мотивация, като получаваха точки (кредити) за класни и извънкласни дейности.

В „Точка за мен“ учениците бяха мотивирани с точки за липса на неизвинени отсъствия, за добър успех, за дисциплина, за участието им в състезания, спортни или културни мероприятия, за участие в концерти и други училищни инициативи. Всеки ученик разполага с кредитна книжка, в която се вписват точките, които е спечелил.

Най-добрите 40 ученика получиха мотивационни награди – селфи стикове, флаш памети и много други. Най-много точки в проекта събраха Любомир Дечев, който е на 3-о място и беше мотивиран с подарък - малък дрон. Второто място беше спечелено от Ангелина Предьова, която получи таблет. Най-много точки за активното си участие събра Анелия Петрова, която получи нов велосипед.

Наградите за участниците в училищния проект „Точка за мен“ бяха подсигурени от партньора „Дънди Прешъс Металс Челопеч“. Наградите бяха връчени от представители на предприятието и директора на учебното заведение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-06-04 16:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"