В ДГ-Копривщица отбелязаха деня на шегата

 

На днешния 1 април, в детска градина “Евлампия Векилова“ в гр. Копривщица беше весело и забавно.  Гост от големия екран бе знаменитият български умник и  шегаджия Хитър Петър. Така учителката Пенка Иванова, която е и директор на детското заведение, започна дискусията за приказката, приказните герои, веселите и забавни истории, записани завинаги в страниците на народната и авторска приказка. Учениците от десети клас Диляна Дюлгярова и Лалка Димитрова бяха подготвили поучителна и забавна презентация по приказката „Дядо вади ряпа“, която бе представена на децата.  За малчуганите бяха приготвени и забавни картинки за оцветяване по темата от приказката.

След веселото приключение, децата излязоха на двора да се погрижат за насадените цветя в края на миналата седмица по идея на Никол Въжарова и Пенка Иванова. Към учителките се присъединиха и най-малките участници в засаждането на цветята, които превърнаха двора на детското заведение в цветна градина. Това бе една от инициативите, която сложи началото на редица мероприятия за отбелязване на Седмицата на гората в детското заведение.

 

Публикувана на: 2024-04-01
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"