В Панагюрище организират безплатни ехографски прегледи

 

Безплатни ехографски прегледи ще се проведат в МБАЛ „Уни Хоспитал“ Панагюрище до края на месец февруари. Те ще бъдат в три направления, в зависимост от оплакванията на пациентите – ехография на млечна жлеза, ехография на коремни органи и ехография на щитовидната жлеза. Д-р Калин Кънев, началник на Отделението по образна диагностика обясни, че при необходимост пациентите ще бъдат насочвани към други специалисти и ще им бъдат назначавани допълнителни изследвания.

Безплатните прегледи ще се проведат на 12-ти, 14-ти, 19-ти, 21-ви, 26-ти и 28-ми февруари от 14:00 до 15:00 часа.

Тези прегледи са възможност пациентите да бъдат диагностицирани преди да имат симптоми и заболяването им да бъде излекувано навреме, акцентира д-р Кънев.

Кампанията за безплатни прегледи е част от политика на лечебното заведение да осигурява възможност за хората от региона периодично да проследяват здравния си статус.

Телефони за предварително записване на час: 0357 88 581; 0878 286 553.

 

Публикувана на: 2024-02-09
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"