Волейболистки от Пирдоп с поредно отлично представяне

 

Момичетата от Спортен клуб „Волей Пирдоп” при СУ „Саво Савов” с треньор Теодор Колев направиха поредното си страхотно представяне в предквалификационен турнир за девойки под 16 години. Това съобщи треньорът Колев в социалната мрежа.

Надпреварата се проведе през изминалия уикенд в град Казанлък е част от спортно-състезателния календар на Българска федерация волейбол за сезон 2023/2024 г. Участваха 12 отбора, разделени на три групи по четири тима, които играха по системата "всеки срещу всеки".

С две чисти победи с 3:0 над отбора на домакините от Казанлък и над този на Севлиево, момичетата от Пирдоп си извоюваха правото да продължат напред в надпреварата на Държавното първенство по волейбол. Отборите, заели 1-во и 2-ро място, продължават към Квалификационния турнир за тази възраст, който ще се проведе на 20 и 21 април.

Треньорът Колев благодари както на училището, общината и бизнеса за съдействието, така и на родителите и любителите на спорта от града.

 

Публикувана на: 2024-04-01
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"