2019.07.18
четвъртък
14:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Врачански отбор спечели "Челопеч Къп 2019"

Врачански отбор спечели "Челопеч Къп 2019"

Футболният отбор "Атлетик 1996" от Враца спечели за втора поредна година купата на турнира "Челопеч Къп 2019". Футболният турнир се проведе в двата дни от този уикенд на игрището в спортен комплекс "Хармония" в Челопеч.

В турнира взеха участие 12 отбора от Пирдоп, Златица, Панагюрище, Враца и София, които се състезаваха в 4 предварителни групи през съботния ден. Групите излъчиха 8 отбора, които преминаха през четвърт-финали, полу-финали и финал и така бяха определени победителите в класирането.

Финалната среща се състоя от 15:30 часа в неделния ден и противопостави отборите на "Атлетик 1996" от Враца и „Пирдоп”. Врачани вложиха повече усилия и постоянство и победиха пирдопския отбор на финала. Така те вдигнаха купата на шампионите в турнира, шампионските медали и голямата парична премия. Те спечелиха и квота за турнира на БАМФ Лига България. ФК „Пирдоп” получиха медалите и паричната награда за второто място. Бронзовите медали взе отново пирдопски отбор - "Орлин". Четвърти останаха „Отбора на народа”.

Най-добър вратар стана Цветан Димитров от отбора на шампиона. Голмайстор на турнира е Росен Иванов, също от шампионите. Призът за най-добър защитник отиде при Росен Кичуков от „Орлин” Пирдоп. За най-ценен играч бе определен Тошко Александров от ФК "Пирдоп". Наградата за феърплей отиде при при състава "Нецензурираните" София. Наградите, купи, медали и парична награда осигурена от община Челопеч, бяха връчени от Жанна Центовская - ст. спец. „Култура, спорт и туризъм“ към община Челопеч.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-10 16:23
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"