Врачански отбор спечели "Челопеч Къп 2019"

2019-06-10 16:23
 

Футболният отбор "Атлетик 1996" от Враца спечели за втора поредна година купата на турнира "Челопеч Къп 2019". Футболният турнир се проведе в двата дни от този уикенд на игрището в спортен комплекс "Хармония" в Челопеч.

В турнира взеха участие 12 отбора от Пирдоп, Златица, Панагюрище, Враца и София, които се състезаваха в 4 предварителни групи през съботния ден. Групите излъчиха 8 отбора, които преминаха през четвърт-финали, полу-финали и финал и така бяха определени победителите в класирането.

Финалната среща се състоя от 15:30 часа в неделния ден и противопостави отборите на "Атлетик 1996" от Враца и „Пирдоп”. Врачани вложиха повече усилия и постоянство и победиха пирдопския отбор на финала. Така те вдигнаха купата на шампионите в турнира, шампионските медали и голямата парична премия. Те спечелиха и квота за турнира на БАМФ Лига България. ФК „Пирдоп” получиха медалите и паричната награда за второто място. Бронзовите медали взе отново пирдопски отбор - "Орлин". Четвърти останаха „Отбора на народа”.

Най-добър вратар стана Цветан Димитров от отбора на шампиона. Голмайстор на турнира е Росен Иванов, също от шампионите. Призът за най-добър защитник отиде при Росен Кичуков от „Орлин” Пирдоп. За най-ценен играч бе определен Тошко Александров от ФК "Пирдоп". Наградата за феърплей отиде при при състава "Нецензурираните" София. Наградите, купи, медали и парична награда осигурена от община Челопеч, бяха връчени от Жанна Центовская - ст. спец. „Култура, спорт и туризъм“ към община Челопеч.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"