2019.07.18
четвъртък
14:06
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Второкласникът Йордан с два златни медала

Второкласникът Йордан с два златни медала

Йордан Емилов Стоянов, възпитаник на НУ „Тодор Влайков” – Пирдоп, завоюва нови две първи места в едни от най-големите международни математически състезания. Това съобщава училището.  Новите златни медали Данчо спечели на Тайландската математическа олимпиада и в Московската математическа олимпиада.

Припомняме, че миналата година, когато Йордан беше първи клас, той победи стотици свои връстници и грабна златото в Тайланд. За втори път той печели първото място, този път при второкласниците. В Москва Йордан се оказа пак най-добър с неговата възрастова група, печелейки златния медал.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-10 16:05
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"