2019.08.22
четвъртък
08:32
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ЮЗДП взе участие в престижно изложение

ЮЗДП взе участие в престижно изложение

Югозападното държавно предприятие взе участие в най-голямото и престижно изложение за лов, риболов и кучета в Европа, което се провежда всяка година в Дортмунд, Германия. И тази година българският щанд е изграден от ЮЗДП, което заедно с Министерство на земеделието, храните и горите и Изпълнителна агенция по горите е основен организатор на българското участие.

38-ото изложение премина при засилен интерес към трофейните експонати. На щанда на страната ни бяха подредени капитални трофеи от благороден елен, елен лопатар, дива свиня, муфлон, сръндак и др., отстреляни през последните години. Посетителите на българския павилион имаха възможността да опитат ловни специалитети и традиционни български мезета от дивечово месо, приготвени от майстор-готвач Ути Бъчваров.

На форума експертите на ЮЗДП представиха условията за ловен и алтернативни форми на туризъм в петте ловни стопанства.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-08 15:50
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"