2018.09.24
понеделник
08:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започнаха уроци по пиано и китара в Пирдоп

Започнаха уроци по пиано и китара в Пирдоп

Музикална школа отвори врати в Пирдоп. В съботния ден на 7 октомври в читалище „Напредък” в Пирдоп стартираха уроците по пиано и китара.

Припомняме, че от около един месец продължи набирането на желаещи да се обучават да свирят на китара или пиано. Обучението се организира от частна музикална школа и със съдействието на читалището в Пирдоп.

Желаещи да се научат да свирят са 10 деца от района – 5 ще свирят на пиано и 5 на китара. Обучението ще продължи през цялата учебна година и ще се провежда всяка събота. Преподавател по пиано е Николай Пефев, а учител по китара е Милен Джуров.

В съботната сутрин на 7 октомври се проведе и първият урак за децата. Те направиха първите си стъпки в света на музиката.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-10-09 17:21
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"