Заразените с Ковид-19 в района превишиха 100 човека

 

Официално регистрираните заразени лица с „Ковид-19“ в района на Средногорието превишиха 100 човека. Повечето от тях са в добро общо състояние и се лекуват в домашни условия, но има и много лица, които са настанени в болници.

Всички легла в отделението за Ковид-пациенти в МБАЛ-Пирдоп вече са заети, съобщи управителя на лечебното заведение д-р Юлия Димитрова. Мнозинството от настанените там са в добро, леко и средно тежко състояние, но има и няколко пациенти, които са в по-тежко състояние, но не могат да бъдат преместени в други болници заради липса на места.

Към днешна дата заразените с „Ковид-19“ в района са 101 човека. Най-много регистрирани има в общините Пирдоп и Златица – съответно 35 и 34 човека.

В община Челопеч регистрираните заразени са 9, в община Мирково и община Антон са по 8 човека. Най-малко регистрирани болни има в общините Чавдар и Копривщица, съответно 4 и 3 човека.

Вчера беше проведено заседание и на общинския кризисен щаб в Пирдоп. Настояваше се за затваряне на учебните заведения, но такова решение не беше взето.

Публикувана на: 2020-11-20
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"