Заседанията на ОбС-Златица ще са онлайн

 

Заради усложняващата се обстановка с разпространението на „Ковид-19“ и като част от обновените противоепидемични мерки в община Златица, общинските съветници от ОбС-Златица взеха решение следващите заседания да бъдат провеждани с видеоконферентна връзка. Това решение беше взето на последното редовно заседание, което се проведе на 26 ноември. Предложението беше внесено от председателя на ОбС Любомир Цветков и беше прието от съветниците.

На последното редовно заседание съветниците учредиха право на строеж върху 105 кв.метра в полза на „Булгартрансгаз“ във връзка с изграждането на Автоматична газоразпределителна станция на територията на община Златица.

Общинските съветници решиха спестените досега средства от техни възнаграждения в размер на 37 235 лева да бъдат изразходвани за закупуване на консумативи на учебните заведения и стимулиране на изявени ученици. Средства ще получат също детските градини, социалния патронаж. Ще бъдат предоставени средства и за спортни цели.

Публикувана на: 2020-11-30
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"